Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, October 12, 2011

14th Months - Hello Mr Comando!

Actually at 13th months lah Z bercomando.. tapi since last month mama x update, kire aci lah yer.. :)

::tengah memunggah::

apart from comando, now Z dah ada 2 gigi :D. yg atas tu since last month lagi, tapi yg bawah nya mama baru nampak 2-3 hari lepas jer.. baru keluar sikit2..

::haaa.. kan dah jatuh.. lariiiikk!!::

now kena berhati2 kalau Z nak kiss2 hug2 tu.. sebab kalau agak lama sikit jer, mula lah gigi dia pulak memainkan peranan.. nasib baik lah gigi bawah tu baru keluar sikit aje, x de lah sakit sgt, but dpt lah rasa dia menggigit tu.. (gambar gigi masih blom berjaya mama captured. walaupun Z selalu sengih tapi mmg x nampak gigi2nya, unless mama 'kopekkan' mulut Z which he doesnt really approved!)

video semalam..


video

2 comments:

  1. Wah.. Z dah ada Wii..
    Anty nonie mau borrow... can ah?

    ReplyDelete
  2. anty nonie, meh la sini main dgn Z.
    Z pun x penah main lagi wii.. mama tu galak main masa mula2 beli dulu jaa..
    la ni, duk dalam kotak tu x penah2 buka dah pun..

    ReplyDelete