Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, May 27, 2012

Sunny Weekend

Walaupun semua org masih belum baik demam, kami tetap tidak mahu melepaskan peluang untuk bersiar siar. Bukan senang nk dapat weather yg cantik kat dublin nih :).

Panas

Pegi Stephen's Green Park jer pun.. Bunga2 dah habis ditarah, menandakan musim spring sudah berlalu.. So, x de lah menarik sgt di taman nih. Cuma penuh dengan org2 Dublin yg ghairah meraikan cahaya matahari jer..

Lepak

Penuh sesak dgn manusia, mana ada sinar mentari, situlah org berkumpul. Kami on the otherhand sibuk cari tempat berteduh, so x perlu susah payah berebut dgn org ramai :D.

Bubbles
Z's favorite

Bersiar


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

6 comments:

  1. Z, seronok nyeaaa gi park!! sampai tertonggang tonggek dia yea..hehee.. =D Z kena biasa2 dengan matahari dulu, baru x terkejut bila balik sini nanti.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu mmg style tido dia tu.. frust menonggeng. :P
      dengar kata m'sia sangat panas sekarang.. hopefully Z ok lah nanti.. risau takut demam2 mcm dulu.. :(

      Delete
  2. terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the info. sangat menarik!

      Delete
  3. owhhh...Z tgh tido ke tu?? heheee..comel.. a'aa kat sini panas jugak..tapi petang lately ni asik hujan..so panas hujan2, musim demam jugak la kat sini pun..awfeeya pun batuk n sesema..

    dear, Z berdiri tegap jugak yea..da start cruising? ke da bleh tatih ni? =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo dh hujan ek.. Ok lah, sejuk sikit.. Kena prepare segala ubat2tan la nk balik nih..

      Z still x boleh cruising pun.. Kalau kita pimpin tu nk la jugak dia melangkah 2-3 tapak. Lepas tu dh sibuk suruh dukung. Dh 2 mgu dia langsung x mo panjat2. Heran i. Dulu galak jer memanjat sana sini.

      Delete