Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, March 17, 2013

My Baby Can Read :)

video

Video Z 'membaca' pagi tadi :) bangun2 pagi jer terus pegi ambik buku then baca.. lampu pun mama belum sempat buka.. Alhamdulillah.. semenjak recover from surgery mama notice Z dah banyak 'bercakap'. More kepada communication than random bubbling. Cuma mama tak berapa faham jer la.. in term of reading pulak, as I said before, Z memang dah boleh sight reading few words. Cuma dia tak boleh sebut jer lagi.. at least now nampak la sikit his interest to pronounce the words :) 


4 comments:

  1. wah kagum..kagum..kagum! pandainya zach.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear..
      alaa dia baca ikut bahasa dia jer.. hopefully tak lama lagi dia boleh sebut betul2 :)

      Delete
  2. Z cepat tangkap la apa yang mama ajar (walau ikut bahasa dia).
    tapi pada pendengaran akak, jelas la apa yang Z sebut tu => cup... chick..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut mood dia jugak.. Selalunya dia sebut mende lain jer bila kita ajar.. Sabar jer laa hehe

      Delete