Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, June 20, 2013

Birthday Papa

(standard la, minggu lepas punya cerita..hihihi)

14-Jun tu hari Jumaat, papa ada dinner & presentation with his team, so tak dapat ler nk celebrate on that day. We plan to have dinner over the weekends instead. But khamis tu, mama buat ala2 surprise sikit for papa, tapau some food for dinner. Papa oncall, balik lambat pukul 9 lebih baru sampai, sempat la mama siap2. Takde lah apa sangat pun, but he was surprised of course and the 3 of us had a wonderful dinner at our comfort place :)


Weekend konon nak dinner kat luar, tetiba Ipad pulak rosak. Hmm.. x de maknanya ler.. confirm Z akan melalak punya. Ipad jer yang dapat mententeramkan Z for an hour or so while we dine. So cancel la makan2 luar. Jalan2 pusing town jer.. oh Z ada Gymboree class on Saturday. Nanti lah mama citer bab tu.



Isnin papa off siang sebab oncall malamnya, mama pulak memang half day sebab nak kena g ambik spec (yg sepatutnya hadiah birthday untuk diri sendiri March lepas, tapi baru sekarang sempat buat huhu..). Papa complaint, birthday dia, mama yang dapat hadiah? bukan memang macamtu ke sepatutnya? hehehe.. Hadiah papa kena postpone jap. Hujung bulan ni InsyaAllah..


Lepas settle semua we went to cinema. Tengok Man of Steel. Pergh, this is the first time in 8 months for mama & papa keluar berdating BERDUA sahaja.. hehehe.. Jangan marah yer Z. Z kat skolah ler time tu..  (Maybe lepas nih boleh buat lagi la.. :p)

'Hope'

4 comments:

  1. huwaaaaa...
    x aci x aci
    Z pun nak tengok movie juga :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Z tunggu beso sikit la yer.. kang meraung jer dlm cinema :p

      Delete
  2. hai mama zach! rindu lah!!! lama tak singgah tgk zach kt sini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello dear! busy ler mama misha kita nih.. :)

      Delete