Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, June 26, 2013


Harini ada protest besar2an seluruh Ireland under Special Needs Parent Association untuk membantah keputusan kerajaan nak mengurangkan LAGI budget for resource hours and also SNA (special needs assistant). Mama x join la, just kirimkan gambar jer..
Semenjak ekonomi merudum 3-4 tahun lepas, dah lebih separuh budget untuk golongan kurang upaya yang dah dipotong (actually lots other area pun kena potong jugak). Sebab tu lah bantahan di buat besar2an this time.

The good thing is, semalam minister dah announce yang diorang dah tarik balik keputusan untuk budget cut tu. But we decided to go ahead with the protest today sebab currment SNA n resource hour (time for one on one teacher-student) masih tidak mencukupi. So we'll see how it goes..

Actually future education for Z is the strongest reason why I want us to continue living here. Kalau ikutkan hati, dah lama dah nak balik Msia. There's so much different with the system here (although early intervention is quiet dissapointing) and i believe Z will got much more opportunity when he started formal education later. So there's to HOPE.

Z's typical weekly appointments

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment